Erfarne adjunkter i matematik

Hvem er bedre egnet til at formidle matematik end de selvsamme passionerede adjunkter, der til daglig underviser de unge på landets ungdomsuddannelser og hvert år eksaminer 10.000’vis af elever?
Matematiklæreren består af dygtige undervisere i matematik fra landets gymnasier, der i fællesskab har udviklet en effektiv læringsstil, optimeret til at klæde eleverne bedst på.
Det er gymnasielærere i et partnerskab, driver matematiklæreren. Du betaler derfor hverken for husleje, møbler og inventarer, receptionister, koordinatorer, rekrutteringspersonale, fagvejledere m.m. Vores forretningsmodel er frigjort for al ikke værdiskabende tiltag for at holde priserne lavere end hos konkurrenterne.

Investér i dit barns fremtid

Matematiklærerens 5 ugers intensive undervisningsforløb vil flytte det faglige niveau hos den tilmeldte elev fra A til B.

Udover en styrket faglig fundament og højere karakterer, vil eleven opnå en højere selvtillid og dermed også en større skoleglæde.

En solid faglig fundament i matematik smitter positivt af på både de naturvidenskabelige samt økonomiske fagrækker.

Forældreaften

Få et gratis besøg af matematiklæreren

De aktuelle besparelser i danske skoler og ungdomsuddannelser lægger yderligere pres på kvaliteten i matematiktimerne. Det er efterhånden ikke unormalt med klasser på over 30 elever i matematik på de fleste ungdomsuddannelser.

Dette resulterer i en elevtid på kun ca. 1,5 minut pr. elev. Idet lærerplan/pensum skal overholdes, har underviseren oftest ikke mulighed for at afsætte den fornødne tid for at yde differentieret undervisning til de fagligt svage elever.

Få et gratis besøg af matematiklæreren til jeres næste forældreaften - her vil vi give jer en kort præsentation til en 5 ugers effektiv handlingsplan, der væsentligt styrker det faglige fundament for alle tilmeldte elever.

Vi besøger både gymnasier og skoler.